FMGP

Boekhouding – Fiscaliteit – Startersadvies

Wat doen we?

FMGP biedt u een geïntegreerde en professionele totaalservice rond boekhouding, fiscaliteit en de opstart van een onderneming. 
Want voor ons begint het echte werk pas na het stipte en correcte inboeken van uw facturen en het indienen van de eindrekening. 

Als boekhouders op mensenmaat begeleiden wij zelfstandigen en kmo’s om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. 
Door mee te denken, door te adviseren en door fiscale, juridische en bedrijfseconomische maatwerkoplossingen aan te reiken.

Daarvoor staat een team enthousiaste medewerkers voor u klaar. 
Allemaal met hetzelfde doel: actief met u meedenken en ervoor zorgen dat u zich kan concentreren op uw kernactiviteit.

Vertrouwen, kwaliteit, betrokkenheid en klantgedrevenheid zijn onze waarden. Zo helpen wij uw bedrijf groeien.

Onze troeven

Uw facturen inboeken en eindrekening indienen? Zéker! Maar als uw boekhouder zijn we meer dan dat. Onze slogan is niet voor niets boekhouders op mensenmaat. Wij zijn uw luisterend oor bij vragen of nood aan advies. Twijfel je over je ondernemingsvorm? Hunker je naar zakelijke raad? Wil je extra personeel aanwerven maar ben je niet zeker over je financiële middelen? Geen probleem, we adviseren u met veel plezier.

Heldere communicatie

Een vlotte communicatie dragen we hoog in het vaandel. Adviseren? dat is voor ons luisteren, meedenken en duidelijke oplossingen bieden. Maar u heeft steeds het laatste woord!

w

Up-to-date advies

Nood aan extra ondersteuning in uw financiële aanpak? Uw zaak even aftoetsen met een professionele boekhouder? Graag!

Online platform

Vanaf 2018 kunnen onze klanten hun facturen online registreren. Dat maakt uw boekhouding weer wat eenvoudiger. Het systeem is bovendien veilig en efficiënt. Zo heeft uw weer meer tijd voor uw zaak!

Brede expertise

FMGP vierde in 2017 zijn 30-jarig bestaan. Dat maakt van ons kantoor een verzameling van getalenteerde en enthousiaste boekhoudkundigen. De ervaren rotten leren de nieuwkomers iets bij. En omgekeerd! Zo staan we nooit stil.

My Personal FMGP Box